maanantai 28. tammikuuta 2013

Laitetaan ruokaa ja syödään hyvin

Hetken aikaa hengähtää, kun laskee suuret opukset käsistään. Tai no ainakin on yrittänyt vannoutuneesti allekirjoittanut henkilö lukea mutta välillä tulee mutkia matkaan! Eikä ne välttämättä ole mutkia mutta motivaation katoamisia vain yhtä äkkiä, olen kuitenkin positiivinen, että motivaatio on tekemässä paluuta.

Tässähän on tehty myös ympäristön muutos itselleni täysin, kun en enää majailekaan Kuopiossa. Tottumista tämä on osittain vaatinut ja hämmentävältä se on hetkittäin myös tuntunut. Mitä lie ajatellut viime viikon, kun vallan uneton tuntui olevan mutta nyt tuo nukkuminenkin onnistuu, joten mikäs sen mukavampaa. Kuitenkin Tuusula on vallan mukava ollut kokemuksena ainakin tähän asti ja mielestäni, jopa tuo bussiliikenne toimii paremmin kuin Kuopiossa, mikä ei kyllä ole suuri saavutus tai sitten on saatte ihan itse päättää :>

Hämmennän kuitenkin itseäni edelleen, sillä, että puhun tästä asunnosta kotina samoin kuin Kuopiosta. Noh ei se väärin ole mutta naurattaa itseäni silti hyvinkin paljon. Se, että kolme kertaa viikossa käy iltatunneilla ja on kotona joskus puoli kymmenen aikoihin vaikuttaa väistämättä päivärytmiin. Eikä asiaa siis auta se, että siskoni menee niihin aikoihin nukkumaan, kun kotiudun, joten se hieman rajoittaa iltojen aktiviteetteja ja mitä kaikkea sitä oikeastaan voikaan tehdä. Tämä melkein kuukaus on oikeastaan ollu vähän harjottelua mutta milloinka se ei olisi.

Se viikonloppu, kun vanhemmat tuli käymään oli oikeastaan ihan mukavaa. Huomasi, että kun on ollut vähän pidempi välimatka äitiin niin tulikin enemmän kuin paremmin toimeen. Toisaalta meillä on tapana kyllä ottaa toisiamme päähän ja sitten tapellaan, tällä kertaa kun ei tapeltu oli ihan jees. Huvittavintahan tässä oli, että saatiin hyvin paljon pyykinpesuainetta sekä astianpesuainetta. Ruokaakin tuli paljon saatua ja tätikin muisti tässä vähän aikaa sitten pienellä paketilla!


Niin ja sitä ruoka on tullut laitettua täällä ihan huvittavia määriä. Tuntuu, että teen itselleni aivan valtavia ylimääriä sitä ruokaa, kun siskoni ruokavalioon eivät nuo tekeleeni sovellu.



Sekä eilen tuli myös tehtyä mokkapaloja niiden kuorrute tosin jäi aikalailla laihaksi, kun nestettä tuli hieman liikaa eikä se sitten lopulta ottanut kovettuakseen kunnolla. Mutta ei se sitä makua pilaa!

Kuopion olen menossa käymään lauantaina ja palaan sitten Tuusulaan tiistaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti